Oj vad tiden går fort.

Är redan den 10 maj har gått mera än 3 veckor sedan jag skrev senast mina döttrar har påminnt mig.
Här i Sundsvall är det en underbar söndagsmorgon med sol från en klarblå himmel och 8 grader varmt,men det blåser lite.Ska bli en långpromenad idag sedan har jag lite stickningar som skall monteras.
Nu har försommaren kommit på riktigt och dessa ljusa kvällar som man bara kan uppleva här uppe.Björkarna börjar att grönska och vitsipporna blommar för fullt.
Min son och hans sambo har båda fått jobb i Härnösand och de kommer under sommaren att flytta hit upp från Stockholm skall bli så kul att få den på nära håll. De har ännu inte hittat något boende men det löser sig.
Jag på stickfronten då har stickat en barnlusetröja i rosa, ett par herrsockor och en regnbågssjal blev klar igårkväll. Har som vanligt flera pågående projekt men tröja till min arbetskanrats man en fiskartröja, en tröja till min äldsta dotter, sockor, vantar sjalar mmmmmmmmmm ligger ett antal påbörjade projekt.Ska idag försöka att hinna klart ett par studenter.
Har shoppat en del garn från Drops nu då de lämnar 40% köpt en del här i stan och även en del från Frösön där hon lämnde även 40% på Karisman.
Köpte förra helgen ett unedrbart vackert och även skönt garn från Maria Slättman ett Araucania Ranco Multy mörkt vinrött melerat oj så vackert.
Förra helgen var jag även till vävstugan med min vänninna från Östersund vi vävde varsin trasmatta
.
Jo lite loppisrunder med en del inköp har det även blivit sedan sist. Se om jag kan lägga upp lite bilder./Elsy

Kommentarer
Postat av: Annika

Skärpning morsan, du måste uppdatera mera! :)

2009-05-16 @ 19:07:36
URL: http://annikaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0