Nu är det slutet av maj

Sitter på jobbet och det program vi jobbar i fungerar inte så vad gör man..................Jo tar sig i kragen och fyller på lite i bloggen, är ju ett tag sedan sist.
Helgerna tillbringar jag på Höga Kusten tillsammans med min älskade i hans underbarat vackra stuga. Mår så gott då jag är där, njuter av honom..........tystheten, den vackra naturen mmmm.Plockade en stor bukett liljonkonvaljer förra helg och har kunnat njuta av doften hela veckan. På väder fronten är det inget höjdarväder mulet och svalt.
Har hemma planterat Pelargonier i mina förnsterlådor, blev så fint.
På stickfronten så har jag gjort klart två par lusevantar och även stickat klart en lusekofta till en arbetskamrat, den skall monteras. Har börjat att sticka vantar och mössa i Norrsundas mönster blir mycket fint. Var i måndag till Cinas garn i sundsvall och köpte en del Karisma och Nepal av Nepalen skall jag sticka en Poncho till min yngasta dotter.Karisman är det garn jag tycker mest om att sticka i så det får ligga till sig ett tag.
Har även varit en sväng till Kramfors och fyllt på garnförrädet.
Ha det så gott/Elsy

Äntligen är det maj, men var är vårvärmen????

Är nu inne i maj men värmen håller sig borta idag har det varit både regn och snö. Längtar efter värmen.
Hade en härlig valborg tillsammans med min älskade. Är så vackert på Höga Kusten, längtar till helgen då jag far dit.Kommer att nu vara de flesta helger däruppe.
Har stickat klart två par lusevantar, kommer att gå åt till hösten då det är tänkt att jag skall åka på någon höstmarknad och även julmarknad så det är bara att hålla stickorna varma.
Är nu klar med min sjalar. Kommer bilder på Norrskenssjalen som är stickad i Fame trend och sedan en blå Citron som är stickad i teetee elegant och sist men inte minst lusevantarna som jag stickar i Drops Karisma.


Som ni ser så hinner jag sticka lite, skulle vilja hinna mera men vet inte var tiden tar vägen??????

Ha det så gott/Elsy


RSS 2.0