Tidig lördag morgon med Resfeber

Känner dåligt samvete för att jag inte uppdaterar oftare, men dagarna går ju så fort.
Lite rapport om veckan som vanligt mycket på jobbet och även lite kvällsjobb.Det har snöat till och från men det är inte så kallt längre skönt.
Veckans höjdpunkt är ju som vanligt stickkafét på Dolcetto och stickgruppen på jobbet, säger åter en gång det bästa som hänt mig på länge är dessa grupper.
Var igår och besiktigade min bil trodde att det skulle vara en massa fel, men tänk ,vad fel jag hade ,inte ens en anmärkning på den, blev så glad.
Idag åker jag och Catrin till min dotter och henne son (de är sambos) i Skövde tåget går 08:11 läääängtar så mycket att få träffa dem.
Ja, på stickfronten då.......... stickat en babytröja från drops 23-17. Har köpt garn till en lusetröja och även garn till en sjal Drops 3-105, började på den igårkväll, den skall med på min resa till Egypten som går av stapeln på tisdag. Mera om den kommer. Nej nu måste jag fixa lite innan taxin kommer.
Har även plockat ihop en del garn,tyg,spetsar mmmmmmm Som jag skall ha med till min dotter i Örebro åker till henne på måndag./Elsy

Sista söndagen i februari 2009

Veckan har varit rätt lugn, vilket gjort att jag mår så gott, själv just nu. Längtar till nästa helg då jag ska åka till min dotter i Skövde och hennes sambo för att sedan åka till min andra dotter och hennes barn i Örebro, åker sedan på tisdagen till Egypten med mitt ena barnbarn som är 12 år ska bli så roligt, läääängtar.
Var i onsdagkväll på stickkafé roligt som vanligt. I lördagen Dagbladet var det ett reportage från vårt stickkafe´på Dolcetto.
Har i helgen färdigställt ett par fingervantar och en babykofta.
Här har det snöat som vanligt med nu är det bara -1 grad skönt, kanske att våren snart är på gång. Jo så är det. Var igår lördag på loppis och hittade dessa fina fat och det fanns 12 st köpte alla dem.Har sedan tidigare några skålar och efterrättskålar med detta mönster tycker att de är så fina.
Dessa fingervantar är stickade i Opal ett underbart garn att sticka i.Mönstret finns i Drops
Denna barnkofta är stickad i Mini Raggi, blev riktigt bra mönstret finns i Drops. Är flera år sedan jag stickade en barnkofta var riktigt roligt har börjat på en till i Fabel./Elsy


Måndagkväll och -10 grader.

Har varit en lugn och skön helg med fint väder. Men oj vad det fortfarande är kallt nu är det -10 grader. Har haft problem med att få igång bilen, min in arbetskamrat Thomas hjälpte mig idag, det var batteriet som var problemet, kan bli så då det är kallt. Stort tack Thomas.
Jag har under helgen stickat en del och monterat tre sjalar som min chef har fått stå modell med. Jag har även stickat klart ett par herrsockor och naturligtvis kan jag inte låta bli på något nytt så jag har börjat på en halsduk i ett tunt garn som jag köpte för kanske 10 år sedan och en barntröja i Järbos Mini Raggi.
På lördagen var jag till Cinas garn på stickkafé, oj vilka duktiga kvinnor som kommer på dessa stickkafér, mår så gott då jag går hem.
Här är bliderna på sjalarna med min chef som modell.Visst är de fina?????Tycker att det är så roligt att sticka sjalar men egentligen är allt roligt att sticka./Elsy

Dåligt samvete

Oj vad tiden går fort har gått mera änn en vecka sedan jag skriv sist ska försöka att skärpa till mig. Har sedan sista varit på två stickkafér och även haft en stickgrupp på jobbet superkul med dessa träffar.
Var i lördags till vävstugan med min bästa vännina hon vävde och jag stickade fanns ingen väv som var rolig. Ska på lördag 14/2 till Cinas garn på stickkafé, ska vli kul.
Hela helgen snöade det kom säker 30-40 ca snö och det har varit ordentligt kallt legat rund 20 grader nästan hela veckan, idag var det bara -10 grader. Är så kallt så min bil vill inte starta. Funderar nu på att göra mig av med den.
Har även stickat färdig  två sjalar och är snart klar med en tunika som en arbetskamrat skall ha, då den nästan var klar upptäckte jag att jag stickat med fel sticknummer på livet så det var bara att repa upp.
Om drygt två veckor åker jag till Egypten med ett av mina underbara barnbarn, längtar efter att få göra något med bara henne och även till sol och värmen./Elsy

Vintervit tisdagskväll

Känner att jag är lite dålig på att uppdatera bloggen men här kommer det lite av vad som hänt under veckan.
Onsdagkväll var det stickkafé det var som vanligt roligt. I fredagskväll hade jag goda vänner hos mig på middag, mycket trevlig. I helgen var det mycket kallt här i Sundsvall så då höll jag mig inne och stickade en del. Har inga färdiga alster att visa men det kommer, tycker att det nu ligger stickningar överallt.
I går kväll hade vi stickträff på jobbet alla är så duktiga och tänk de som inte stickat på mycket länge eller aldrig stickat har kommit gång, vi har mycket trevligt. Här kommer några blider på mina arbetskamrater då de är stickar.
Vi kommer att träffas framöver på måndagkvällar./Elsy

RSS 2.0