Idag åker jag till Alanya

Idag åker jag till Alanya, ska bli så skönt att komma till solen och värmen efter allt regnande här.Naturligtvis får en stickning följa med.Ska njuta av min semester.Hoppas på att hitta lite roligt garn, har gjort det vid tidigare besök i Alanya.
Var i torsdag på utflykt med min son och hans barn till skogen vi fiskade och plockade lite kantareller.Hoppas på att det finns kantareller kvar då jag kommer hem.Är sååååååå gott, skulle gärna vilja frysa in lite till vintern.
Ha det så gott och jag ska tänka på er under min semestervecka/Elsy

Snart har en semestervecka till ända

Är redan torsdag på min första semestervecka, denna vecka har varit sååå skön, haft mycket trevligt.
Har varit husmor på riktigt bakat, gjort saft mmmmm.Känner mig riktigt duktig. Har även haft barnbarnen lite.Tagit någon cykeltur och även hunnit med att vara på en loppis.
Inte stickat så mycket.
Längtar till lördag då jag och en arbetskamrat åker till alanya på 1 veckas semester känns så skönt att få komma till värmen och framförallt att åka med Eva vi har det så roligt tillsammans. Har börjat att packa en del skall fortsätta lite idag och göra det sista imorgon.
Då jag sedan kommer hem kommer jag att åka till min dotter i Örebro och mina barnbarn där längtar efter dem är ett tag sedan vi träffades. Ha det så gott Elsy

Bara 3 dagar kvar att jobba innan semester

Sitter nu på jobbet är rätt lungt nu på sommaren har bara denna vecka kvar att jobba sedan så har jag min efterlängtande semester. Är ledig i 4 veckor.
Första veckan blir att slappa den 22 aug åker jag tillsammans med en arbetskamrat till Alanya en vecka längtar så mycket till Alanya min favorit semesterplats och till värmen, 1 sept åker jag några dagar till min äldsta dotter och barnbarn i Örebro, har även tänkt hälsa på min mamma och syskon då. Sedan blir det en slappar vecka hemma innan jobbet kallar igen.
Det kommer säkert att bli lite stickande och inköp av garn och naturligtvis besök på några Loppisar under min ledighet.
Här även tänkt gå och kolla i vävstugan i H-sand, är idag med i S-vall men då jag bor i H-sand så känns det bättre att börja där.
En liten fråga är det någon som har ett mönster på en Haj???? har fått en beställing på en tröja med en haj.
Ha det så gott och njut av sommaren/Elsy

Äntligen lite nytt

Bevis på att jag även stickat lite
Har fått påpekande att jag inte skriver eller lägger in blder ska försöka att bättra mig.
Nu lite vad som hänt sedan sist känner att jag kommit tillrätt i min nya lägenhet och trivs myckst bra, ångrar inte att jag flyttade, har ju en så fin altan och en trädgård som alla i fastigheten samsas om och det går bra. Går även bra att åka buss mellan H-sand och S-vall tar ca 45 min mycket avkoplande och ofta blir det lite stickande under resans gång.
Igår kände jag mig mycket duktig gjorde både svart och rödvinbärsgele så nu finns det så det räcker hela vintern.
På stickfronten så har jag stickat restgarnssockor av sockgarner blev riktigt lyckat. Några garninköp har det inte blivit.
Här kommer lite bilder från mitt nya hem.
Min altan där jag spenderar mycket tid är så skönt att sitta ute och sticka
Mitt underbart trevliga kök

Mitt vardagsrumMin granne Thomas har varit snäll och ställt upp som mobel.

Nu är det bara en vecka kvar till min efterlängtade semester på 4 veckor känner mig nu sliten.Ha det så gott i Sommarvärmen/Elsy

RSS 2.0