Nu ar vi i Ao Nang

Nu har vi varit nagra dagar i Ao Nang.Helt fantastiskt, ar som att vara i paradiset. Har badat och aven borjat bli som en nygraddad pepparkaka. Ar ca 35 grader i luften och sakert over 30 i vattnat.
Maten ar god och mycket billig, finns en heldel att shoppa men det galler att pruta.
Sa till det daliga jag har fatt stora skavsar.......inte roligt. Imorgon skall vi gora var forsta outflykt.
Var i forgar och gjorde penecyr kostade endast ca 30 kr.
Lagger in nagra bilder att kolla pa

En mycket god cocos drink

Solnergangen i AoNang

Pa strande inte sa mycket olk manga aker till nagon o

Ha det sa gott Elsy

Nu äntligen har avresedagen kommit åket till Ao Nang i Thailand

Har nu packat klart väntar på att sonen skall skjutsa mig till bussen som tar mig till Sundsvall för att där kliva på tåget till Arlanda. På Arlanda möter min yngsta dotter upp,sedan blir det att stiga på planet som avgår 23:10 till ett varmt Thailand.
Känns skönt att åka då det var minus 6 grader i morse då jag vaknade och det hade även kommit några cm snö inatt. Hoppas att våren har gjort har anlänt då jag kommer tillbaka den 6 april
Vet ej om jag kommer att skriva något från Ao Nang. Annars så får ni alla ha det så gott Elsy

Nu är det bara 4 dagar tills det att vi åker till Thailand.

Har varit några dagar med fint väder, känner att nu är våren på gång.Då vi i helgen var till min älskades stuga i Älgsjö så satt vi ute på altanden och vår frukost.

Nu är det bara 4 dagar kvar innan jag och min yngsta dotter åker till Thailand på en två veckors semester.Har börjat packa och resfebern har infunnit sig.

Har även hunnit med att sticka lite.Mössorna och vantarna har jag stickat efter mönster ur boken Sticka Mössor Vantar Socker finns många bra mönster i denna bok

Jag har även stickat en sjal till en kompis, hon har väntat länge på att den skulle bli klar så nu får hon den till helgen.Inte den bästa bilden har ändrat lite på sträckningen då jag såg att det inte var bra.

För ca 30 år sedan vävde jag 4 pläder i växtfärgat garn och dessa har legat och inte blivit skickade på beredning av olika anledningar. Men för ett par veckor sedan var jag till Nya Ullkraft i Bjurholm som bereder plädar och lämnade dem igår kom de till mig med posten.Är Sååååååå nöjd med resultatet så jag kan verkligen rekomendera Nya Ullkraft.


Jag har börjat att sticka sjalen citron i blått Elegant teetee, bild kommer senare då jag bara stickat några varv.
Ha det så gott och njut av våren Elsy

 


Äntligen har fått det som jag vill ha mitt handarbetsrum

Nu har det varit plusgrader några dagar och snön har smält en hel del SKÖÖÖÖÖÖÖnt.Nu är det plus 3 och regn. Då jag kom hem från jobbet idag så bjöd min som och hans sambo på middag med vin, tänk vad det är gott att bo så nära.
I helgen ska jag åka till Älgsjö till min älskade och hans stuga, ska bli såååå gott.Under veckan hållit på att fixa i mitt handarbetsrum tänka vad det är skönt att ha ett rum för, vävstol välfyllda hyllor med garn, mattrasor mmmmmm
Här kommer några blider hur det ser ut idag är så nöjd


.Njuter av att sitta i mitt eget rum, med alla garner mmmmmm runt omkring mig.
Ha det så gott Elsy

Bilder från helgen och lite stickat ;o)

Nu har min älskade fått sin tröja med älgar på, han tycker så mycket om den.Så här glad var min älskade Ingemar, då han fick pulsa i snön för att hämta nyckeln till stugan innan han kunde börja skotta snön från taket.
Har nu jobbat en hel vecka på mitt nya jobb trivs mycket bra, men jobbigt att komma in i andra rutiner.
Var i helgen till Ikea och köpte lagerhyllor till syrummet håller på och gör om där bilder kommer senare.
Hoppas nu att våren kommit det har varit töväder idag och det är riktigt blaskigt ute.
Ha det så gott ElsyAndra dagen på mitt Nya jobb

Nu har jag jobbat två dagar på mitt nya jobb i Härnösand, det har varit roligt att få börja med något nytt.Det är så skönt att slippa pendla.Tar ca 15 minuter att promenera till jobbet. Här är det ingen vår i sikte ännu. Ska ikväll göra klart älgtröjan till min älskade. Ha det så gott Elsy

RSS 2.0