Har ännu en vecka kvar av min semester

Kom hem i söndags 30/8 från min semestervecka i Alanya. Vi hade det helt underbart var så roligt att åka med min arbetskamrat. Vi solade, badade, åt god mat, shoppade och gjorde en resa upp i Tarusbergen mycket vackert där. Blev också garn inköp hittade angoragarn i en butik och det kostade bra ca 30:-svkr hg.
Den 1/9 åkte jag till Örebro för att besöka min dotter och hennes barn är där ännu, åker hem till Härnösand den 7/9. Min dotter och jag har besökt några loppisar men ännu inte gjort några stora fynd bara köpt lite småsaker, gamla fina knyppelpinnar,en gammal almenacka från 1894, en vävbok från 1925 tycker att det är roligt med gamlaböcker. I morgon ska vi åka på bakluckeloppisar.
Mitt barnbarn som är 16 år vill att jag stickar en svart/vit lusetröja tillhonom, har köpt garn till den och ett av de andra barnbarnen vill ha ett par lusevantar i vitt/svart är så roligt att sticka sådant som de önskar sig,då vet jag att de använder det.
Min dotter är så duktig på att brodera,hon håller nu på att brodera gardiner med monogrm till mina köksfönster(bild kommer att komma). Idag har vi inte något inbokat./Elsy

RSS 2.0