En skön helg

Har varit en mycket skön helg så vackert väder känns som att sommaren har kommit. Har varit ut och tagit en långpromenad i skogen varje dag, man mår så bra av att få andas i skogsluften. Kvällen är helt underbar det är 22 grader ute så det blir att gå ut på balkongen med en kopp tee och en stickning.
Har färdig ställt en tröja till min chefs man hankallar tröjan fiskartröja har gjort den i Drops Karisma blev mycket nöjd jagmed den.
Har även gjort klart en student flicka .

Nu väntar en ny arbetsvecka. vi har nu på jobbet gått in på sommar tid vilket gör att vi kan sluta 15:30 om man jobbat sin tid. Ha det så gott och njut av sommaren som gjort sig tillkänna denna helg./Elsy

Klämdag

Sitter på jobbet lungt, det är min tur att jobba mellan 9-12 har tidigare tagit ut mina arbetsfria dagar. Här i Sundsvall är det mulet och dimma idag.
Jag är denna helg hundvakt till Molly igen, hon är så fin och ett sällskap till mig.
I ondags var det som vanligt stickkafe vi har nu bytt café till Waynes, super trevligt där.
Har under denna vecka inte köpt något garn, konstigt ????????
Har nu bestämt mig att jag också kommer att flytta till Härnösand för att få närheten till min son och hans familj./Elsy

Underbara vackra maj

Min yngsta dotter tyckte igår att jag skriver allt för sällan i bloggen så det är bäst att skärpa till sig, hon är så duktig att skriva i sin och även lägga in blider.
Här i Sundsvall är det ett underbart försommarväder det är så grönt och fint ute nu
I måndags så var det egenligen sista gången som stickgruppen träffade för detta termin, min fina arbetkamrater hade köpt en krukros och så fick jag ett presentkort på Cinas garn, blev så glad tack så mycket.Men vi bestämde att vi även ska träffas imorgon så det blir sista träffen för denna termin, men vi fortsätter till hösten.
I onsdag var det som vanligt Stickkafe på Dolcetto, vi kommer att byta kafé av olika anledningar.Igår var det stickskaf´´e hos Cinas garn
Jag har under helgen varit hundvakt till Molly se så fin hon är

Detta är mina garninköp under veckan

Detta är det fina Araucania Ranco Multy som jag köpte av Maria förra veckan
Jag behöver hjälp med att införa köpstopp vad det gäller garn.Är det någon som har något bra tips????
Idag har jag varit till Härnösand och tittat på lägenhet både till mig själv och sonen med familj.Hoppas att detta med boende löser sig.Det planerar att flytta upp 1/7 ska bli jättekul att ha dem på nära håll/Elsy


Oj vad tiden går fort.

Är redan den 10 maj har gått mera än 3 veckor sedan jag skrev senast mina döttrar har påminnt mig.
Här i Sundsvall är det en underbar söndagsmorgon med sol från en klarblå himmel och 8 grader varmt,men det blåser lite.Ska bli en långpromenad idag sedan har jag lite stickningar som skall monteras.
Nu har försommaren kommit på riktigt och dessa ljusa kvällar som man bara kan uppleva här uppe.Björkarna börjar att grönska och vitsipporna blommar för fullt.
Min son och hans sambo har båda fått jobb i Härnösand och de kommer under sommaren att flytta hit upp från Stockholm skall bli så kul att få den på nära håll. De har ännu inte hittat något boende men det löser sig.
Jag på stickfronten då har stickat en barnlusetröja i rosa, ett par herrsockor och en regnbågssjal blev klar igårkväll. Har som vanligt flera pågående projekt men tröja till min arbetskanrats man en fiskartröja, en tröja till min äldsta dotter, sockor, vantar sjalar mmmmmmmmmm ligger ett antal påbörjade projekt.Ska idag försöka att hinna klart ett par studenter.
Har shoppat en del garn från Drops nu då de lämnar 40% köpt en del här i stan och även en del från Frösön där hon lämnde även 40% på Karisman.
Köpte förra helgen ett unedrbart vackert och även skönt garn från Maria Slättman ett Araucania Ranco Multy mörkt vinrött melerat oj så vackert.
Förra helgen var jag även till vävstugan med min vänninna från Östersund vi vävde varsin trasmatta
.
Jo lite loppisrunder med en del inköp har det även blivit sedan sist. Se om jag kan lägga upp lite bilder./Elsy

RSS 2.0