Näst sista dagen i mars och äntligen plusgrader

Har under en vecka varit i Klövsjö med min son och hans familj dvs hans sambo och deras två barn 5 och 7 år. Var en mycket trevlig vecka barnen tyckte att det var så roligt att få åka skidor och leka i snön. Hade bra väder då söndag 22/3 kom det ca 15 cm nysnö vilket gjorde att backarna var roliga att åka i och barnen tyckte att det var roligt att leka i den mjuka snön sedan var det sol resten av vecka förutom på lördag 28/3 då vi åkte hem så snöade det.
Har under veckan stickat en del och även fått klart  två barntröjor och en sjal.tröjan är stickad i fabel ett roligt garn att sticka i.
Denna tröja och mössa är stickade i Järbo Lady
Denna vackra sjal är stickad i Drops Alpaka och stickad efter  ett av Drops beskrivningar. Var jobbig att sticka och tog många timmar att göra

Utsikt från vardagsrumsfönstret i Klövsjö, visst är det en underbart vacker vinterbld.
Denna vackra bukett med 20 tulpaner fick jag på lördagskvällen . Jag som älskar tulpaner./Elsy

Tidig lördagmorgon idag åker vi till Klövsjö för en veckas ledighet.

Upp tidiget en lördagmorgon. Här i Sundsvall har solen nyss gått upp är en så vacker vårvinter morgon. Ska idag åka till Klövsjö för att vara tillsammans med min son och hans familj en vecka, ska bli så skönt.
Är en del att fixa innan vi kommer iväg, jag har mitt barnbarn Felicia hos mig hon kom i torsdags, så  vi ska möta upp hennes föräldrar och lillebror.Ska först ha tvättstugan kl 7 ska även hinna med att göra kåldolmar innan vi åker vi 10-11-tiden. Ska inhandla mat för en vecka också, men matlistan är skriven så det går fort att handla. Stickningarna följer narturligtvi med.
Igår kom det en överraskning med posten, min dotter i Örebro som tycker om att överraska hade skickat upp en Tilda ängel om hon gjort så vackert. Vad glad man blir då det bara dimper ner något så omtänksamt i posten TACK Lena.
Igårkväll var jag och Felicia och firade det persiska nyåret med några goda vänner, de hade även släkt från Iran på besök.
Var i torsdags till Maria Slettman, hon har en garnwebbutik här istan, blev Kauni till en mycket vacker tröja. En fröjd att få komma och se allt det vackra garnet hon hade./Elsy

Underbar vårdag

Har inte skrivit på länge känner dåligt samvete. Men som sagt har jag varit till Egypten under en vecka helt underbart att få åka med ett barnbarn, hon var så nöjd vi badade solade och var ut och snorklade en dag. Detta att snorkla var något helt nytt för mig. Ni som inte testat gör det om ni får tillfälle. Så nu har jag fått årets första solbränna.
Hade med mig en stickning en sjal från Drops nr 105 den stora vit, stickar den i svart, vilket var svårt att se, så då jag komj hem fick jag repa upp en bra bit.
Var i lördags till Cinas garnaffär på Stickkafé, vi var inte många men det var jättetrevligt, får så många ideer då man ser alla garner. Igår hade vi stickgrupp på jobbet även det jättekul, helt underbara arbetskamrater som träffas och stickar. PÅ torsdag ska vi till Maria och hennes Webbutik och köpa garn av henne.
Igårkväll kom min son upp han ska på en anställningsintervju i Härnösand och på torsdag ska min sons sambo även hon till Härnösand på en intervju, hon har då med sig deras dotter som kommer att stanna hos mig och hon och jag åker till Klövsjö på lördagmorgon, där sonen och hans familj och jag skall vara en vecka vi har hyrt en stuga. Hoppas att vi får fint väder.
Har mycket funderingar på vad jag vill göra framöver och hur jag vill leva, börjar hända lite på detta området, få se vad det blir. Berättar mera senare./Elsy

Kväll innan resan till Egypten

Har under helgen varit till min dotter och hennes sambo i Skövde, hon fyller 22 år i morgon och hennes sambo fyller 24 år på onsdag. Jätte roligt att få komma till democh se hur de hade det, har inte varit där tidigare. Är nu hos min dotter i Örebro och hennes barn är så roligt att träffa dem. Här i Örebro så vräker näsn ner.
Vi har nu packat klart inför vår resa till Egypen imorgon. Icca har lite resfeber, det är första gången hon ska flyga. Ska bli såååå roligt att få resamed henne.
Om en vecka såkommer ni att få veta hur resan varit. ha det så gott alla./Elsy

RSS 2.0